Κατασκευή ιστοσελίδας

Το πρώτο και βασικό εργαλείο του web marketing είναι η κατασκευή ιστοσελίδας.
Σε αυτή τη φάση έχουμε να κάνουμε με την συνολική παρουσία της εταιρίας σας, με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας.

Όσον αφορά το υλικό της ιστοσελίδας σας (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο), μπορούμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά, ούτως ώστε η όλη παρουσία σας να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται.

Η ιστοσελίδα σας δημιουργείται σε μια πλατφόρμα πολύ φιλική στον χρήστη, τόσο εύκολη στη χρήση της, ώστε να την αποκαλούμε baby. Και την αποκαλούμε έτσι, γιατί είναι πολύ εύκολη στη χρήση της, έτσι ώστε, όταν χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή ή μια προσθήκη, να την κάνετε εύκολα, γρήγορα κι απλά, ακόμη και στις 4:00 το πρωί.

Εκτός της εύκολης χρήσης, τα sites που δημιουργούμε χαρακτηρίζονται από την προσαρμογή τους σε όλες τις συσκευές, την φιλικότητά τους στις μηχανές αναζήτησης, τα καλοσχεδιασμένα γραφικά τους και την εύκολη πλοήγηση των χρηστών του διαδικτύου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας ακόμα και σε e-shop, είναι κάτι που το έχουμε προβλέψει και μπορεί να γίνει εύκολα και με ασφάλεια.

Τέλος έχουμε προβλέψει να έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όσες γλώσσες κρίνετε ότι είναι αναγκαίες για την προβολή σας.